eerste gange met truffels truffleat

LuxurEat: Italiaanse uitnemendheid in die wêreld

'n Loopbaan in private bankwese voordat u na kwaliteit Italiaanse kos gaan. Roberto Ugolini, na 25 jaar deurgebring in Asië, keer terug na Rome met 'n presiese projek: om Italiaanse uitnemendheid aan die hele wêreld beskikbaar te stel met 'n katalogus van innoverende fynproewersvoorstelle.

Ugolini, 'n handelsmerk wat sinoniem is met uitnemendheid in wêreldgastronomie ...

Gemaak in Italië is ons DNA. Dit is wat ons trots maak in die wêreld.

Roberto Ugolini

Ek het 14 jaar gelede begin deur Made in Italy na Asië in te voer, en as ek praat van Made in Italy in die konteks van kos en wyn, verwys ek na 'n aktiwiteit wat gefokus is op kwaliteit, uitnemendheid, waardes en geure.

Ongelukkig wanneer jy oorsee gaan, is daar baie mense wat praat van Italiaans wees, maar professionaliteit is 'n ander ding. Die Asiatiese ervaring is gekenmerk deur oomblikke van groei en groot bevrediging, tot die koms van Covid, 'n oomblik wat hierdie tendens onvermydelik onderbreek het en wat my gelei het om Italië te "herdink". My karakter het my nog altyd laat dink dat negatiewe episodes dien as 'n stimulus om nuwe idees te genereer en, ook in hierdie geval, het dit so gebeur. Ek het dus my perspektief verander en 'n handelsmerk geskep wie se doel is om in Italië te dink, te ontwerp en te produseer om in die buiteland te verkoop, ook danksy die samewerking van my seuns Giorgio en William, wat reeds betrokke is en op verskeie markte regoor die wêreld werksaam is. Ons praat van 'n produksie gebaseer op verfyning, op die herontdekking van antieke geure, die waardes van ons kos en ons oorsprong, en voeg daardie tikkie kreatiwiteit by wat in staat is om 'n verdere appèl te gee aan 'n rou materiaal wat reeds van groot waarde op sigself is . “Ugolini” is ons nuwe handelsmerk, 'n maklik-om-te-gebruik naam, nou beskou as 'n sinoniem van kwaliteit vir die verbruiker en betroubaarheid vir ons vennote.

Baie jare in die buiteland, maar met 'n Italiaanse siel altyd op die voorgrond.

Ek stem volkome saam met hierdie stelling. Dit is nie verbasend dat 25 jaar van weg wees van my stad my nie my sterk Romeinse aksent laat verloor het nie. Ek is baie trots op die feit dat ek nog nooit toegelaat het dat die verbruiker my my herkoms laat vergeet of om te verander wat die besigheidskonsep was nie. Ek het tot in die kern Italiaans gebly, trots daarop dat ek die eerste was wat die "pinsa romana" na Asië ingevoer het, asook dat ek my klante die betekenis van die woord "truffel" laat verstaan ​​het, 'n woord wat tot dan toe iets soortgelyk aan die aartappel voorgestel het. Vandag is daar 15 maatskappye wat truffels in Asië invoer, maar om aansien aan hierdie produk en aan die maatskappy te gee stedelik, een van die Italiaanse uitnemendheid, was die ondergetekende. En met groot trots.

Nou terug in Italië, met watter projekte?

Vandag is ek minder jonk as wat ek 25 jaar gelede was en ek beoog om in my land te bly deur gebruik te maak van al die ervarings wat in hierdie 25 jaar van aktiwiteit opgedoen is. Al ons produkte word nou onder 'n enkele handelsmerk genaamd "LuxurEat" geplaas, 'n wortel wat die doelwit duidelik verklaar om ons uitnemendheid aan die hele wêreld beskikbaar te stel, eerstens truffels en kaviaar, ook omdat nie almal weet dat Italië die tweede grootste produsent van kaviaar in die wêreld is nie. 'n Katalogus wat bestaan ​​uit fynproewersvoorstelle wat ons innoverende gees toon. Ek kan nou die komende vrystelling van innoverende produkte, soos kaviaarolie en sout, aankondig, 'n ware nuwigheid vir die fynproewerswêreld, boonop produkte wat Slow Food gesertifiseer sal word en, laaste maar nie die minste nie, die komende aanbieding van 'n katalogus wat geheel en al aan produkte gewy is. Kosher.

Roberto, wat word vir jou gemaak in Italië?

Dit is ons DNA. Dit is wat ons trots maak in die wêreld. 'n Klein land wat in die buiteland as groot beskou word. Dikwels meer in die buiteland as in ons land. Gemaak in Italië, veral in die voedselsektor, is innovasie en genialiteit, twee faktore wat hul beste uitdrukking vind in die voortdurende soeke om reeds uitstekende produkte in nog beter produkte te omskep.

Onderhoud gemaak vir Die unieke tydskrif

Soortgelyke items